Straal- en Spuitatelier

Industrieel stralen en spuiten met een hoge afwerkingsgraad

In onze vestiging in Grobbendonk (Industriezone Herentals) beschikken wij over een volledig uitgerust straal- en spuitatelier om metalen structuren, profielen en onderdelen tegen corrosie te beschermen. Onze straal- en spuitinstallaties laten stalen voorwerpen toe tot 5 ton met maximale afmetingen tot 15 meter lang. U levert de constructies af en haalt deze na de behandeling opnieuw op. 

Stralen, metalliseren en spuiten

Dankzij een brede waaier aan gespecialiseerde straal- en spuittechnieken bieden wij elk stalen voorwerp of machineonderdeel de vereiste corrosiebescherming. Onze basistechnieken zijn stralen, metalliseren en spuiten.

Ook meerlagensystemen met epoxy’s of polyurethaan, brandvertragende zwelverven of andere gespecialiseerde verftechnieken behoren tot onze opties. Wij geven u graag advies over de juiste beschermingsmethode.

Wij hechten bijzonder veel belang aan een verfijnde afwerking van de eindlaag. Het eindresultaat moet er degelijk en correct uitzien.

Onze verschillende straaltechnieken:

Niets aan het toeval overlaten

Onze vakmensen laten niets aan het toeval over. Tijdens de behandelingsprocessen meten we voortdurend en geautomatiseerd de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad. Onze werkplaats is volledig geconditioneerd. Daarnaast voeren we diktemetingen en verdere analyses uit.

Garanties op de uitgevoerde werken met een externe verzekeringsformule zijn mogelijk.

Vertrouwensrelaties opbouwen

De afgelopen jaren bouwden we met talrijke vaste klanten een hechte vertrouwensrelatie op. Zij weten dat wij kwaliteitswerk afleveren. Bovendien vertrouwen ze ons 100% voor de prijssetting.

Zo werken we voor hen in vele gevallen in regie, zonder voorgaande offerte. Een kwestie van vertrouwen dat we nooit zullen beschamen.

Wilt u toch vooraf een complete offerte met een totaalprijs? Geen probleem, uiteraard.

Bezorg ons de specificaties voor het gewenste straal- en spuitwerk?

Contacteer ons voor een gedetailleerde offerte.

Voorbeelden straal- en spuitatelier