Elk project
individueel bekeken

Elke projectaanvraag wordt individueel onder de loep genomen door bestuurders Walter en Eric. De projectleider die u krijgt toegewezen zal de projectdetails met u analyseren en bespreken. Voorstel en offerte op maat.

Indien nodig komt de projectleider nog ter plaatse voor een adequate inschatting van de werken. Aan de hand van de verzamelde projectdetails werken wij vervolgens een offerte op maat uit.

Uitvoering en nazorg

Zodra u groen licht geeft gaan wij aan de slag en stellen een team samen dat over net die specifieke kwaliteiten beschikt om uw project tot in de kleinste details af te werken. De projectleider die u al van bij het begin kreeg toegewezen zal uw dossier van A tot Z opvolgen. Van voorbereiding en planning tot en met uitvoering en nazorg kan u bij hem terecht. Samen met een nauwkeurige administratie staat hij in voor een punctuele en efficiënte afhandeling waarbij deadlines geen probleem vormen.

Oerdegelijk schilderwerk

Oerdegelijk schilderwerk

Wij gaan steeds voor fijn en oerdegelijk schilderwerk. Kwaliteit in combinatie met een uitstekende service.

Meer dan 30 jaar ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring

Al sinds 1989 voorzien wij gebouwen en andere constructies van een beschermend likje verf.

No-nonsense mentaliteit

No-nonsense mentaliteit

Reken op een snelle en effectieve planning, uitvoering en service. Door open en eerlijk te communiceren komen we het verst.

Eigen team vakschilders

Eigen team vakschilders

Vaste kern van 40 eigen schilders, elk opgeleid in hun specifieke schildertak. Wij werken uitsluitend met de beste vaklui op de markt.