Brandwerende Schilderwerken

Het staal van uw industrie- of bedrijfshal volledig brandwerend

Kies voor TRIS om de staalstructuur van uw industrie- of bedrijfshal brandwerend  te schilderen. Wij combineren het hoge rendement van industriële schilderwerken met de strakke afwerking van een vakschilder. Deze combinatie vormt het perfecte huwelijk voor ruimtes waar ook het uitzicht van belang is, bijvoorbeeld in showrooms of kantoren.

Welke brandweerstand wenst u? 

Dankzij onze grote expertise in brandwerende schilderwerken, adviseren we u graag over de juiste verftechnieken en producten om de beoogde brandweerstand (Reis) te behalen. Een brandverf zwelt bij brand op tot een schuimlaag die de staalstructuur isoleert. Houten structuren kunnen vlamvertragend behandeld worden.

Na applicatie van de brandwerende leveren we een geldig brandweerattest af dat voldoet aan de gestelde Europese normeringen.

Het oog wilt ook wat

De stalen binnenstructuur van een industrie- of bedrijfshal blijft vaak zichtbaar. Wanneer deze wordt gebruikt als showroom of kantoren, zijn brandwerende schilderwerken in de meeste gevallen verplicht.

TRIS voert deze schilderwerken uit met de schaalgrootte en het rendement van een industriële schilder. Toch mag u steeds rekenen op een verfijnde en strakke afwerking. Een functioneel en esthetisch eindresultaat, daar gaan onze vakmensen voor.

Een opdracht voor brandwerende schilderwerken in het vooruitzicht?

Bezorg ons uw technische specificaties voor een complete offerte.

Enkele van onze realisaties voor brandwerende schilderwerken