Exclusieve Decoratieve Schilderwerken

Grote projecten, toch uiterst verfijnd

De verfijning van een secure vakschilder met de schaalgrootte van een uitgebouwd schildersbedrijf. In onze rangen tellen we talrijke ervaren schilders die gespecialiseerd zijn in exclusieve decoratieve schilderwerken met een zekere omvang. Zij gaan dagelijks aan de slag in grote villa’s, kastelen, musea, restaurants,…

Niet de vierkante meters tellen…

Bij onze exclusieve decoratieve schilderwerken tellen in de eerste plaats niet het aantal vierkante meters.  Wel primeert het vakmanschap bij deze omvangrijke totaalprojecten met een hogere moeilijkheidsgraad. Maatwerk, daar draait het om.

Volledig op maat van uw decoratief schildersproject stellen wij een team van vakschilders samen met de vereiste competenties. Wij kennen de sterktes van onze schilders door en door.

Alles wat één of meerdere lagen verf nodig heeft

Wij nemen binnen het totaalproject alle schilderwerken voor onze rekening, binnen en buiten.  Onze mensen schilderen gevels, binnenmuren, de interieurelementen, deuren,…

Zowel nieuwbouw als renovatie behoort tot de mogelijkheden. Met het oog op een verfijnde afwerking gebeurt het meeste schilderwerk nog ambachtelijk met de hand.

In ons atelier stralen we houten meubels.

Een opdracht voor exclusieve decoratieve schilderwerken in het vooruitzicht?

Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking en een offerte.

 

 

Enkele van onze realisaties voor exclusieve decoratieve schilderwerken