Over Ons

40 vakschilders tot uw dienst
De grote kracht van TRIS schuilt in de veertig ervaren vakschilders met elk hun eigen specialiteiten. Met dit team stellen wij op maat van elk project de juiste schildersploeg samen. Zaakvoerders Walter Roelants en Eric Deschepper volgen de lopende werven van kortbij op en hechten veel belang aan een scherpe planning en een punctuele administratie.

Groei en verdere specialisatie

TRIS vierde in 2014 zijn 25ste verjaardag. Sinds de start in 1989 met in de beginjaren oprichter Walter Roelants nog zelf actief als schilder, kende het bedrijf een sterke groei. Later vervoegde Eric Deschepper als vennoot de rangen.

De bedrijfsgroei ging altijd hand in hand met een verdere specialisatie. Dit blijft voor de toekomst de te volgen weg:  schilderwerken op industriële schaalgrootte met een verfijnde afwerking. Een hoge kwantiteit combineren we met superieure kwaliteit.

Afspraak is afspraak

Wanneer u van ons een datum krijgt voor de start van de straal- en schilderwerken, dan mag u hierop vertrouwen. Onze vakschilders komen op de afgesproken dag langs.

Wij hechten bijzonder veel belang aan een correcte planning. Dankzij onze schaalgrootte kunnen wij flexibel schakelen bij onvoorziene omstandigheden.

Vlotte klantenservice

Onze uiterst punctuele administratie staat garant voor een vlotte klantenservice. Daarnaast staat veiligheid in onze bedrijfsvoering centraal. Onze schilderwerken ogen door de grote hoogtes vaak spectaculair, arbeidsongevallen kennen wij amper.

Onze VCA*- en ISO9001-certificaten zijn niet meer dan een bevestiging van onze continue aandacht voor veiligheid en klantenservice.

Een uitdagend schilderswerk in het vooruitzicht?

Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking.