Industriële Straal- & Schilderwerken

Waar anderen afhaken…

De roetsjbanen van een pretpark, hoogspanningsmasten,… Het zijn maar enkele voorbeelden die illustreren dat wij industriële straal- en schilderwerken uitvoeren op plaatsen waar anderen afhaken. Niet alleen op grote hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen blinken onze vakschilders uit, ook voor zeer specifieke en gespecialiseerde verf-, coating- of spuittechnieken bent u bij ons aan het juiste adres.

Corrosiebescherming nodig?

Onze mogelijkheden voor industriële straal- en schilderwerken zijn eindeloos.

Overal waar industriële straalconstructies door een combinatie van straalwerken en coatings de nodige corrosiebescherming vereisen, gaan wij aan de slag.

We stralen de staalstructuur tot op het blote staal, indien gewenst metalliseren we vervolgens met een legering van aluminium/zink om uiteindelijk de eindlagen aan te brengen. Wij werken  met moderne spuitmachines maar ook handmatig.

Waar anderen door de hoge moeilijkheidsgraad van de opdracht afhaken, komen onze troeven extra aan de oppervlakte. Weinig tot geen uitdagingen schrikken ons af.

Actief in alle sectoren, voor alle mogelijke toepassingen

Wij stralen en coaten leidingwerk, industriële installaties, opslagtanks, machines,… Alles is mogelijk.

U vindt onze schilders terug in een grote variëteit aan industriële sectoren waaronder de chemie, petrochemie, de voedingsindustrie, de maritieme sector, de elektriciteitssector,… Zo zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het manueel schilderen van hoogspanningsmasten en -posten.

Dankzij onze VCA*- en ISO9001-certificaten zijn wij in elke industriële sector welkom.

Voor elke industrie met zijn eigen specifieke eisen hebben wij aangepaste verfsystemen. Elke opdracht voeren we uit met een schildersteam dat op maat werd samengesteld.

Met garanties, als u dat wenst

Corrosie voorkomen, vormt onze hoofdopdracht. Indien gewenst krijgt u daarvoor spijkerharde garanties voor een af te spreken periode.

Onze garantieformules omvatten een verzekering bij een externe maatschappij met onafhankelijke audits op periodieke tijdstippen. Zo hebt u absolute zekerheid op corrosievrije installaties en staalstructuren.

Veiligheid én kwaliteit

Onze medewerkers krijgen voortdurend opleidingen en bijscholingen omtrent veiligheid en vakbekwaamheid. Wij behaalden externe certificaten van BCCA, AVIL, AVIP, IRATA-certificatie, stellingkeurder, hoogwerker, rolbrug en EHBO.

Een opdracht voor industriële straal- en schilderwerken in het vooruitzicht? Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking en een offerte.

Enkele van onze realisaties voor industriële Straal- & Schilderwerken